nuffnang ads

Sunday, August 28, 2011

Sibuk nya sang isteri


Hrmm cici baru berkesempatan nak update sikit..
Dari sembang sembang n observation cici la kat kenalan rapat rapat .. sonok nya tgk persiapan raya ni..
Time ni nak kemas rumah, nak buat kuei raya, nak bakag kek la.. haa tu belum masuk bab nak masak juadah raya lagi..
Sibuk nya sang isteri isteri neh hihi..
How nice..
Ya lebih sonok kalu kita dapat buat kue raya sendiri kan... cici ada jugak la . tak banyak sangat tp mesti buat jugak wlpn simple simple tuh
Yg best tu dapat kerja sama dari sang suami suami.. dari sembang sembang ngan kengkawan cici , ngan sedara mara..
Suma pun ok ok . dok cita, masing masing punya persiapan,, huby depa tlg beli barang buat kue la..,tolong kemaih rumah la  Pendek kata tolong tolong tu .. hihi .. anak anak toksah kata la .. all the bizi main ja.. time nak kemaih.. malas..For cici this year is a very simple year.. tak dak apa yg berubah pun... umah sama cam last year.. curtain suma pun tak tukag ..
Next year la kot..
Cici bkn apa.. terdetik nak menotakan kat ciciwi ni, sbb tgk sibuk2 nya sang isteri dok buat persiapan raya.. suma pun sibuk nak masak masak la..
Best!!! I m lovin it.. harap dalam kesederhanaan ni dapat rasa jugak nikmat kita berhari raya .. al maklumlah sukur la Msia ni masih lagi aman.. Ada la maarop maarop yg nak buat lecei.. adoi... tak sukur ka ...dok elok elok boleh berhari raya posa suma aman damai..Tp masih nak buat ramai.. time cam ni agenda tak sama pendapat kena letak tepi.. time ni la nak merapatkan ukhwah kita sesaudara..
So... as for cici yg tengah sentimental ni..

Cici ucapkan.. selamat hari raya.. for all the viewers.. (kalu ada) haha
Dari cici sekuarga..
thats my man burn n ad reen.. luvly luvly... :-)

Thursday, August 11, 2011

Salam Ramadhan....

Salam,,,
 agak terlewat sikit kot nak ucap salam ramadhan ni.. al bizi sikitlah..
adoi ...
Tahun ni cam thn thn lepas.. rutin sang isteri nak siapkan sahur,,besa jugak terlewat bangun.. ngam ngam kue 5.20am.. nak panaskan lauk lagi. kalut jugak la..posa berjalan lancar... di beri Rahmat..hrmm suma orang la..
kalu nak ikut bulan lain.. tak lunch kalu mau la gastrik pa menda suma.. tp bulan ni selamba ja, no lunch , n dinner at 7.36pm.. perut pun ok ja.. tak pa la kita bagi perut kita rest sat..
sethn dok pelaap mcm mcm.. haaa bulan ni kita rest sat.. pas tu .. Syawal, hihi pelaap la balik haha

ok .. cici have no idea .. to be continue... nak tidug.. meet u again
ha??? cam la cici ni byk viewers lak haha.. ok.. estimate average 2 viewers.. to all of u.. selamat berpuasa...

haaa.. lupa pulak..
cici al mami jarum.. kaympong girl... dok bisnes kuey sepit ni.. cari extra income sikit.. nanti la bila dah ter famous nanti.. mau cici publish kat sini.. order tru online.. time hantag elok.. time tima.. hancus.... hihi
ok..
al rehat seketika..
tata...
...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget