nuffnang ads

Monday, September 19, 2011

Lebih diam dari bercakap..



Hrmm ,, dah la dok raplah.. pening kepala.. ter tambah lak lagi satu benda ni,.,.
Cici kalu marah, tak leh nak lepas.. kalu terlepas kata.. mula la nak mengkelan, nak teringat balik pas tu nak mengadap balik org tu.. jadi susah
Tak senang duduk kalu dah terguriskan hati orang, beh tu nak wat camna,...
Must i let it go somewhere but where... adoihhh.. kepala berserabut .. hati ni dup dap ja..
I cant think further.. blur .. diselaputi perasaan marah yg tak leh lepas ni.. adoih.. makan hati lor cam ni..
Org yg tak face cam senang la nak kata sabag, rilek.. suma.. kalu kena tang cici takpa.. , tp kena kat orng yg cici rapat dan tak mampu nak tolong....
Dok kata p kata mai, behind me, then sampai jugak kat telinga cici ni?  Then.. i cant defend cant even explain on what is hapening surrounding me
So terpaksa dengar ja umpat tu.. ??? cis.. for those out there..
Please be reminded here..

Kita tak sakit hari ni, tak bermakna kita takkan sakit hari esok
Kita sempurna hari ni tak bermakna kita akan kekal sempurna
Hari ini diuji sedemikian rupa, tak bermakna kita tidak dikasihiNya..
Hari ini dikasihNya, tak bermakna kita tak kan diuji ..
Mudah kita untuk memperkatakan tentang nasib yg menimpa seseorang,,, namun kita kadang lupa dan lalai.. bagaimana pula kalu ianya menimpa kita
Sejauh mana kita menjaga,kalu tertentu jadiNya di suratan.. tetap jugak akan terjadi..
Lumrah manusia mencari bahagia yg abadi.. namun takkan terlepas dari segala yg menguji..
Cuma kita hanya mampu berdiri, sujud pada ilahi agar ujian ni di sudahi.. .
So guys out there..
Pada yg rasa perfect tu.. u get ready..
I will out with my salty words.. soon or later.. terima la.. nor!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget