nuffnang ads

Thursday, January 16, 2014

its my routine!!

Rutin baru 2014
Bangun seawal 5.45 ...masak ayag kat anak anak untuk bangun mandi pagi..tahun ni 2 2 dah p sekolah so kena get ready awai sikit la...siap bfast minum pg suma ...cici pun kena siap kan diri nk p keja pulak...siap suma pukul 7.10pg hntag cici junior p sekolah which takes 10 mins to reach...ok..,setle sorg.
Then hntg mak p market setle abt 8am teruih hntag cici boy p sekolah tadika tu...balik umah mak breakfast 8.25am cici ngn scooter tu mai keja pulak 9-6pm....ok ok ...times up 6pm btolak dari ofis 6.50pm br smpai umah...adeh ....hving diner wif Tengku Adam Kamil opps Ariana Rose lerr hihi...by 8pm baru leh balik umah cici which also 10mins time.
In our so called rumahku syrga ku'. Tot tet tot tet  siapkan diner for both cici,s..then followed by theif homework need to be observed...basuh baju iron baju ..kemaih sikit sikit dah ler......i m done at 10.30pm ............
Just was thinking if i m prgnant again...mampu dak!!! Adehhhh umug tahun ni 36 ...hmmmm let me consider first lah ,,!! Hihi

Saturday, January 11, 2014

Dah ke sekolah....

salam

cici junior dah ke tahun 2 tahun ni.. terlepas dah fasa tahun 1. kalu ikut kan she created her own experience, her own journey.. sempoiii pnya dok ada..'mis toilet' masa tu.. cerita budak hilang di toilet riuh kat sekolah.. tak sangka pulak si cici junior ni punya keja.. hehe.. ok ok tak pa..wlpn dia tak hilang sebenagnya.. rupanya agenda melawat kawasan sekolah.. hmmm apa nak kata ..its her journey yg takkan dilupakan sampai bila bila la kan... a million thanks to cikgu kelas cici Juniour Cikgu Afzanizan..for being the most supportive teacher throughout the year..2013! :-*

Ingat tak cici pernah postkan mengenai budak yg tak mo minum susu tu.. adehhh..ha la ni dah besag weiii
bukan besag fizikalnya... besag la dah masuk 4 tahun  pun.. ha.. n guess.. cici dah hantar ke tadika pepaduan. Some people might think it is too early. Tapi bagi cici.. dia dok umah pun tak buat apa.. kan.. apa salahnya dia p main main dan belajag belajag simple simple dulu...yg best nya at his age.. dia tak nangeh.. tak merenget pown! haha okay...fizikal bukan ukuran okay! masa umur 3thn ++ ni pun dia dah leh tulis abc titik titik tu dan color pun dah cantik....untuk umug dia la kan...

ha... budak ni la... luv u much much!! mmmuah...

till we meet again~~~ ok






Friday, January 10, 2014

new year again!

Hi....salam tahun baru...♡♥♡
 Trust me..i will b back soon..wif my new entry...till then
c u soon..♡♥♡♥

#ade ke yang nk lawat blog cokia cici nie#
hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget