nuffnang ads

Monday, March 12, 2012

suri rumah sepenuh masa

cici cuti hari ni... 3 consecutively..hmmm sonok nya.. amin
was thinking to become full time housewife.. fully utilize my day taking care of my kids..
sonoknya...., tetapi.ni baru 3 hari,, kalu agak 10 hari.. boring gak tak 
kadang kadang tgk life orng sonok, di beri peluang untuk jaga anak anak sendiri, ada rezeki extra di sebalik usaha depa sendiri.. how nice.. cici belum masa lagi.. tp selalu tgk apa yg cici idamkan ada kat orang lain..Allah bg cici nampak apa yg cici mau tu ada kata depa.. jaga anak anak,hantag anak p sekolah.. masak makan minum suami n anak anak,.. just go on a very common routine la..like what my mum did before.. 
tp memandang kan keupayaan n tahap kestabilan tak mencapai level yg memuaskan lagi..so must go on this way first..early morning heading to office.. late evening... heading to mum house... n at nigt only be at home.. 
very normal routine... hm, yet.. i still hapy wif all these kinda routine.. 

yg penting kena la syukur,, apa yg Tuhan bagi itulah yg terbaik.. its ok may be tak sampai masa untuk cici jadi full time housewife lagi... perhaps one day.. after i m ready.. 
boleh tambah lagi sorang seh hehhe... 

ok.. after a long long time never touch this ciciwi.. hope i m back in this blog... updating my interest, my journey my thought... though ciciwis viewers.. ciput jer pun hehehehe.. ok ok .. ta alif taa.. may see u guys in next posting... tata

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget