nuffnang ads

Saturday, January 11, 2014

Dah ke sekolah....

salam

cici junior dah ke tahun 2 tahun ni.. terlepas dah fasa tahun 1. kalu ikut kan she created her own experience, her own journey.. sempoiii pnya dok ada..'mis toilet' masa tu.. cerita budak hilang di toilet riuh kat sekolah.. tak sangka pulak si cici junior ni punya keja.. hehe.. ok ok tak pa..wlpn dia tak hilang sebenagnya.. rupanya agenda melawat kawasan sekolah.. hmmm apa nak kata ..its her journey yg takkan dilupakan sampai bila bila la kan... a million thanks to cikgu kelas cici Juniour Cikgu Afzanizan..for being the most supportive teacher throughout the year..2013! :-*

Ingat tak cici pernah postkan mengenai budak yg tak mo minum susu tu.. adehhh..ha la ni dah besag weiii
bukan besag fizikalnya... besag la dah masuk 4 tahun  pun.. ha.. n guess.. cici dah hantar ke tadika pepaduan. Some people might think it is too early. Tapi bagi cici.. dia dok umah pun tak buat apa.. kan.. apa salahnya dia p main main dan belajag belajag simple simple dulu...yg best nya at his age.. dia tak nangeh.. tak merenget pown! haha okay...fizikal bukan ukuran okay! masa umur 3thn ++ ni pun dia dah leh tulis abc titik titik tu dan color pun dah cantik....untuk umug dia la kan...

ha... budak ni la... luv u much much!! mmmuah...

till we meet again~~~ ok






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget