nuffnang ads

Sunday, January 22, 2012

gangguan

Kat umah cici ada gngguan, aduhai..
Cam ner..
Cam nie… kita kalu rasa dia mai, ada gngguan, kena tindih tu,.. memang bara gila la kat dia.. kan
Dah mai tgk sudah la.. tok sah dok tindih.. tak leh ka, dia tu nak bg tau kat kita dia mai la tu hehe
Hmm cici pernah experience benda ni, kat umah cici, kat umah mak cici.. memang bara la.. geram tak leh bergerak, kelu tak leh fight
But since I believe, tak dak satu benda boleh mudarat kat kita melainkan izin Allah, got it? Dia kan time ni adakala baca Qursi tak lepaih lorr.
Ingat main main ka.. hehe.. pak mentua cici pesan ada yg depa tak takut ayat quran.. tp depa takut pada kalimah syahadah,
Bukan nak cakap takbur.. rasa cam nak suh dia mai, I want to face it, pas tu nak tanya dok mai buat apa..? ada apa apa yg tak kena kat sini ka..
Nak tumpang dok ka,, aisey, jgn kacau la ni rumah anak adam.. p la tempat yg tak dak anak adam pnya hehe

It is not the matter of how to facing it, but it seems just to frighten us.. well, let me say this,
Tak pa.. nak mai ..ushar2 ok .. I cant stop it, tp nak mai nak ngacau, nak bg tau kata u mai.. tak yah la dok diam diam tak leh ka?
Hehe ,tp dia tak kacau pun budak2 kecik yg ada kat umah ni, should be if this things really exist, sure la budak2 ni tak senang dulu kan.. ??

Dengan kalimah yg Allah dah sediakan untuk hambaNya yg mahu mengamal.. so, cici.. lets facing it okay??
.. dia mai ngan jubah ka, dengan rambut dia ka.. berani tu mai dari Allah,  hehe .. kalu cici Berjaya mengadap benda ni..
Nanti cici cerita kat ciciwi. Ni tau!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget