nuffnang ads

Thursday, March 17, 2011

Earning tru blog?

Cam tak pecaya.. kan, my first time try blogging ni, memang rasa cam nak cari exra income la.. ingat kan really earn by montly basis..Kalu sebulan dapat rm 50 ka, 100 ka hihi..tp bila dah masuk 6bulan dah ni.. rasa cam it is not like what I think..far away lagi kot,..
Dengan cara blog aku yg tak smpoi ni.... aaaar,, nak cecah 50 ingat bila tahun la tu.. hihi.. yes.. dulu for my fist earning 0.25cent tu ..memang excited gila .. riuh la jugak.. , Dan bila p beli buku jana duit from blog, ada jugak dlm tu dia bg how to earn from blogging, antara company yg boleh kita jana pendapatan selain nuff tu
Pay dot.com, advertlets..review.me and beberapa lagi.. ya.ada jugak la cuba cuba.. tp wouldn’t be so easy la kan..
Terkini, cuba Heartbeat.my to.. memang kalo rajin leh earn cepat sikit.. sbb cara pmbyran tu bkn kat click tru ratio ja, ada jugak rm2 for reffreral success frenz
Kalu byak frez masuk, byk jugak tuuu hihi.. tp tu la .. not my luck jugak kot..
Sonok dengag ada member member dah leh encash duit uncle nang tu.. me? Hahaa  jauh lagi..lambat lagi rasanya.. L

La ni ,dlm minda ni aku dah mindset kan, blogging is for my fun, untuk luah kan apa yg dok pikiag.. ala ala diary moden la..kiranya..Kalu dulu time anak dara , sure there was much much more time leh mengadap menda ni.. tp la ni , agak bizi sikit la..not much time to spent.
Nak cari income tru internet? Ada jugak cuba cuba.. tp tak berani letak full commitment, bila kena charge beratus ratus,,, nek gerun lak ..Ya la.. nak dapat 10hengget pun rasa susahnya.. sekali p letak ratus ratus tp bayang nya tak sure .. isk tak berani la..

Ni apa yg terbuku , yg sedang tercatat ni adalah apa yg sedang aku pikirkan.. kerana, rasa teringin nya nak dok umah, tgk anak anak p sekolah, Setle apa yg patut kat umah tu.. leh concentrate on family.. nak amik anak sekolah, nak ntag p ngaji, future nak tuisyen lagi..
Tp apa boleh buat, kalu tak kerja with 0 income in hand.. nahaaaaai la , jenoh jugak en hubby nak kampoi perbelanjaan ni.. ya la rumah n keta installment tuuu … oooo senak jugak la..Keja bank ni untung nya loan umah interest only 3%, kalu aku resign convert to customer rate.. arggghhh.. tegolek la hihi..

So .. kalu la boleh aku earn tru blog ni , as much as my current salary ni.. ish.....................................sukanya...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget