nuffnang ads

Saturday, March 26, 2011

Timbang perahu sebelah…

Timbang perahu sebelah…

Ha.. besa dengag tak orang kata timbang perahu sebelah ni.. makna betoi tu sayang sebelah pihak la.. so senget la perahu tu.. cam na nak dayung kan hihi..
Memang boleh jadi benda cam ni, bila kita sayang satu pihak.. dan kita expose kan kasih sayang tu jelas jelas.. bak kata omputeh, obviously..
Ok la perasaan kita kdg kdg tak dapat nafi.. tak dapat la jugak nak paksa paksa kasih sayang ni.. dia lahir dari sudut hati yg kita sendiri tak perasan.. kita sendiri tak perasan.. tp org lain perasan .. hrmmm
Boleh tak boleh.. itu dah pun jadi.. dah pun rasa.. so nak rebut kasih sayang ni rasa cam buat pa la kan.. kalu sudi sayang la.. kalu tak sudi.. tak pa.. life must go one.. cam tu jugak hidup kita anak beranak, rasa kecik  hati, terasa hati ni biag la rahsia dlm diri kita..kan..
Mak suka pesan telan telan buang.. hihi.. tp tu la .. bila telan boleh.. nak buang tak leh.. dok termengkelan hihi.. so cam na? what should we do..
Telan n buang? Or luah n lega?
Kalu luah boleh.. tp t ada perception yg akan bg tak selesa jugak kemudian hari.. all de time. .aku ni pesyen telan buang la.. biag la org nak kata apa. .biag la org nak bg aku kecik hati ka apa menda.. , tp untuk aku luah.. dan pas tu.. org terasa hati ngan kata kata aku..ishhh tak mo la.. sbb ya, kalu kita telan finaly its gone jugak tp kalu kita bg orang terasa hati.. .haaa.. tak sure samada org leh lupa atau pun tak..
So.. biag la org nak sayang sebelah pihak ja.. tak pa…should say.. its ok .. hihi.. actually bukan tak sayang.. Cuma sayang ter lebih sikit .. ter expose lak yg lebih tu, so… leave it la..
Tak pa.. should say,.. m ok with it???? Yaaaa.. no problem…
Clearkan hati k…. biag ja.. I love my family.. much n much..n much

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget