nuffnang ads

Wednesday, March 23, 2011

Frust lagi!!!!!!

Tak tau la, keja sini dah 14thn dah.. J.. nak kata gaji tu ok la alhamdulillah.. terikat contract ngan NUBE so, increment every year without fail la..
Tp kalu cakap pasai promotion ni .. hampeh betoi la.. hihi.. lawak betoi.. nasib & luck wouldn’t be at my side always.. pasai pa la ish..
Tak mo la apply to rank officer sbb memang pun rasa tak layak.. tp kan, saja try apply for promotion to Special Grade Clerk.. sikit jer up tu..eeeeee… tu pun tak leh ka? Nahaaai..
Iya  kalu sebut atas kata memang la rasa frust sangat sangat.. tp kalu terima dari sudut hakikat nya Allah yg nak bagi rezeki ni.. so kena la aku redha sekali lagi..
Rasanya this is my 3rd application.. and all rejected!!! Hahaha no luck sungguh la. ..
Member aku kerja 16 tahun, sekali ja apply teruih dapat tuu.. sapa tak mau rank nek sikit, gaji lebih banyakkk tuuuuu ish ish ish.. when its gonna be my turn nieh.. cam nak fed up pun ada gak..
Tang mana la silap aku ni.hrmmm hrmmmm . munkin… munkin… kena cari gak tang mana silap salah dalam hubungan pertalian aku dengan Allah Taala .. ya.. tu ja yg pasti, kalu kita rasa kita patut dapat.. tp sebenag nya Allah kata tak .. jadi mestinya tu silap aku sendiri.. tul tak?? Hati yg baik Tuhan sayang.. so cici.. think n think about it again!!! Must be something wrong somewhere…hihi.. kenali diri sendiri lebih baik la kan,.. …
Yg baik tu datang dari Allah, yg buruk tu aku la tuuuu hihihi..                              
Arrgggh nak mengeluh pun seolah olah tak bersyukur lak.. tp atas naluri aku sebagai manusia ni.. HUAAAAAAAAAAA .. crying again!!!!

Lawak  lawak lawak…. 14 tahun pernantian dah nie.. .. dulu nak kawin tunggu 7tahun…
La ni nak promot pun dah double time dah tuggu nieh.. adehhhh..



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget