nuffnang ads

Wednesday, March 30, 2011

Lagi kisah kecurangan di FB

Tak nak mengulas panjang panjang la pasai benda ni, it is not easy to say..
Dlm berjuta juta org guna FB, Cuma ada jugak segelintir ja yg salah guna kan nya..
tadi received mail yg di forward kan dari A ke B ke C sampai la kat aku,, ni, surely noted, it is just my single opinion. .kebanyakkan nya sang ister isteri ja yg di dakwa salahgunakannya..ter fall in love tru FB,,, ya ka?. boleh rasa cam tu ka kat FB , sebab ter'add' ter keep in touch ngan boyfren lama..
uish.. m not gonna to say its overall.. tp cam na rasa kita sampai terlalai sedemikian rupa..sampai lupa lak al sang suami ngan anak anak dek kerana bz chating ngan menda alah ni ,..
hai la sang isteri..balik la ke landasan.. tak dak apa pun kat fb tu sngt.. ok la chating sat sat tp takkan sampai tak buat kerja.. angau angau tu suma..nafsu tu si S tu suka la..ish.. of coz as for myself tak layak nak komen pasai benda ni.. tak layak pulak nak buat motivasi pa balaghana tu suma..
Cuma can say it is just a gentle reminder for us.. to be extra pre- cautious not to ~melalut sangat ngan FB ni sampai sang suami leh terasa hati syak wasangka suma.uishhh..nahi nahi.. kabhi nahi.. ~~

I rasa ni agenda om puteh kot nak bagi kita kita ni terpengaruh.. secara tak lansung memenangkan ciptaan depa.. hrmmm
Sowyy aku pun ada fb jugak ~ada la of coz..
Mula dulu memang tangkap gian nak on memanjang bila office allowed to use facility FB , pas tu office dah band kan.. tak leh dah coz ada yg melampaui batas sampai terjejas kerja..
So aku pun tak aktif sangat la.. hihi.. ada la kat umah.. once in a while, tak leh all de time.. lorr.. hihi.. marah kang en man burn aku..

Darling..
For you.. please don`t wory wory k.. isteri mu tak accept pun frenz lalaki hihi..especially yg tak dikenali..
Tak mo...la cari na`aih.. hihi..
All de while hepy tgk kerenah anak anak,, ya.. itu harta ku yg terindah pemberian Allah.. 
love my family... hihi


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget