nuffnang ads

Tuesday, April 5, 2011

gaduh tanda sayang??

Betoi ka tak betoi..
Ya ka .. aku rasa ada betoi gak.. memang time gaduh nek tok nenek tak ingat apa.. main hantam kasi puaih hati hihi.. janji tak simpan dalam..Kalu tak puaih hati, tak buat kuag lagi la naahaiiii bara tu dok tertanam sekali dia burst.. jenoh la kalut nak pebetoi kan.
Well, time kalu aku yg buat silap ni.. say sory n sengap .. buat bodo ja.. nak kata apa pun tahan la telinga tu.. bg en Man burn buat kuag ja apa yg dia bara sangat tu .. Tp sat ja settle!! Sebab dah buat kuag kan so puaih hati hihi..
Tp kalu time si en Man Burn lak silap.. nahaaai tahan la pulak, aku punya bara tak la nak melenting tu.. tp dlm baik punya bahasa beletiag non stop.. 
Haha.. rasa sonok kasi pot pet pot pet.. hihi.. sbb kalu aku simpan Man burn tak suka sbb leh nampak kat muka chom ni.. so dah dia mau kita buat kuag.. so..siap la..
Tu la rasanya gaduh gaduh tu buat rasa cam sayang ja.. ala…lebih kurang gaduh gaduh manja ja gituu.. hihi lepaih dah setle.. senyum ja dua dua orang , dok gelak balik hahah..
Kasi clean n clear.. k, jgn simpan dalam.. nanti parah bernanah haha.. time gaduh ni terlebih itchy lak rasa ni adehhh..haha~~~~I m lovin it hihi..

So ciwis .. gaduh pun nak cerita ka.. hihi..
Haha.. saja gatai!!! Sbb baru kena ambush ngan man burn.. turn aku buat silap aku lak hahah.. lawak lawak .. bila teringat, aku memang pun silap n bengap ..hahahah..
Tak pa.. janji he’s doing fine.. hihi...       


La la la l,,. Ci ciciciciciiciwi.. betoi!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget