nuffnang ads

Tuesday, April 26, 2011

Jambu mula menyengat--- tak ley tahan…

MAHARAJA LAWAK.. yg memang pun champion champion di pertandingkan sekali suma.. ahah..si JAMBU ni menjadi jadi lak nih.. aiiiila.. sonok gelak.. 
kalu penang.. i c.. we called it GELAK Mampuih hihihi...serius.... MUKA LEGEND HATI CUTE 

Aduiila.. keraih perut gelak kat depa ni.. ML minggu ke empat memang kaw kaw punya lawak hihi.. teringat ja dah nak tergelak, idea yg sangat bernas.. olahan dan di persembahkan dengan cara yg bersahaja.. tabik spring lar… tak tau nak kata apa.. ada ka si Yus tu buat watak Nora Danish.. hihi.. tak ley tahan .. tang lari setempat tu lagi la ..menggelikan hati.. ish ish … idea superb!!!!
Untuk minggu ke empat ni.. memang JAMBU terbaik laa…. Kalah sat Jozan tu…
So my top list in de final… suka… JOZAN, NABIL n JAMBU… hihihi… sure keraih perut gelak nanti final..

Minggu first.. ok ok la.. 

Minggu ke 2.. lawak naik keraih perut jugak..
gaya Yus kononnya dok sembang ngan Zila Bakarin hihi...
Minggu Ke 3,,, ci pole pole walana cikeduk hihi....
ape pun tak boleh.. :-)
hihi.. gaya Yus jogging ..dlm Minggu ke 4, 
tak leh tahan...tang lari nieh adeh!! 

Ish mau kalu depa champion camna.. haa.. memang pun ada muka lawak depa ni.. compare ngan zizan n Johan yg ada gak muka macho hensem .. ni .. memang muka lawak betoi… MUKA LEGEND HATI CUTE<>>>cici vote! hihi









4 comments:

Drama Mama said...

amboi. ni peminat maharaja lawak gak la nih. hehe. kat rumah mak pun depa dok gila tengok...yah tak ikut sbb dulu tak pasang Astro, so sampai lani la tak berapa nak minat. Tapi yang Jambu tu ada tengok last week, memang agak sempoi la kan lawak dia..hehehehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

nadeafu chan said...

suka nabil, sepah dgn jozan hehehe

adreen said...

aaar.. maharaja lawak... memang pun lawak betoi hihihihihi... tp ada gak yg tak lawak..soon to be nyah dari sini hihi

Carlos Seira said...

minat jozan ngan sepah, lawak jambu takde jalan cerita.. banyak merapu.. tapi lain org lain taste, tak kisah le

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget