nuffnang ads

Monday, April 18, 2011

JOZAN MY favorite




MAHARAJA lawak yg menggabungkan para para finalis raja lawak himpunan siri 1 sampai 5 dah pun 3 minggu ke udara..mula tu cam tak nak layan sangat Raja Lawak ni suma, tp kerana Jozan turut bertanding, ish tak leh la nak mis.. my favorite!! haa lagi satu, tu juri juri pun memang profesional la.. cara komen tu tak la nak condemn orang, dan tak pulak kosong ja.. respect abang Mamat Khalid n Ahmad Idham, cara penyampaian kritikan tu tak menyakitkan hati.. selamba ja dan berlapik gak la org kata..

tp ada gak yg rasa tak puaih hati, cici tak tau la ni gimik dari Astro atau pun tak dirancang, bilamana Mamat dari   Sepah mencabar kredibiliti juri untuk buat lawak muzikal komedi tu .. ish, tak sessuaai la pls, depa dah bg komen cantik punya kat Sepah, apa lagi yang dia nak pun tak tau la
respect kat juri juri ni suma, sahut cabaran n menjadik lak tu..Tabik spring cici for all of them...

Minggu ke 3, Jozan memang cici suka betoi, tak kira apa la org nak komen nak kata apa, tp bagi cici depa memang talented.. haaa .. Superb, bg sesapa yg tak beli mustika lagi ni.. haaa Maharaja Lawak ni dah memang hanya akan ke udara kat WARNA k..cerdik betoi Astro ni, bg test dulu kat Prima na. pas tu kalu nak kena lak beli additional mustika tu.. hihi...

ish.. berulang kali gak tgk ML minggu ke 3 ni ish tapi  ada gak yg tak best.. .. wish he could be 'nyah' soonest possible! please la.. tak leh layan lansung budak sorang ni.. hihi.. hrmmm tak pa la..
rasa rasa Jozan ni,  depa dua orang ada chemistry kot, kalu tak dak salah satu cam tak berapa menjadi la hihi..
aaa cici suka.. GOOD LUCK guys!!!
Nabil pun best gak miggu ni,i lllloike.. hihi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget