nuffnang ads

Wednesday, February 16, 2011

Bapak Borek Anak RIntik

mana nak tumpahnya kuah kalu tak ke nasik.. hihi.. mai kita layan sat
industri bollywood ni mcm keturunan ja, byk yg depa warisi dari family depa ...


Abishek Bachan & Bapaknya


Vinod Khanna & Akshay Khanna


Rishi & Anak nya Ranbir Kaapor


Feroz & anak nya Fardeen Khan


Kamal Hassan & Anak gadis Shruti Hassan yg membintangin film 'Luck'


Shatrugan Sinha & anak gadis nya Sonakhi Sinha, artis baru bintangi film Dabang


ni sapa tak kenai, Rakesh Roshan & Hritik Roshan

Dhamendra ..Sunny N Bobby Deol

..
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

soon to be ?
Aryan Khan... uishh hensem lorrr 



 nak kata pun sure la anak anak depa hensem & lawa dari bapak depa kan hihi.. actually banyak lagi artis artis yg bapak borek anak rintik ni, kareena, karisma,Twinkle Khanna , Esha Deol, ish banyak lagi la .. pendek kata ada family background senang la betapak kat  industri bollywood ni,, ni lagi satu si hensem Imran Khan... aiyyooo 


Anak saudara si Amir Khan tu....ish ish ish... 

hrmmm layan ja la... 

1 comment:

tulus sweet said...

kalau tak silap kareena kapoor pun dari keluarga seni.....suka bollywood!~.
hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget