nuffnang ads

Saturday, February 5, 2011

Berakhirnya cuti...

Hrmmm berakhirnya cuti, yg ditunggu tunggu sangat.. 4 hari untuk kita rest, Chinese New Year kali ni agak molek sikit la.. sbb dapat cuti 4 days consecutively.. tp Penang sesssaaak.. so nak kuag ronda ni cam maleh sikit la.. cam tak caya ja area kat umah aku, all de while takes only 10 mins from my mom’s house, tp dek kerana wrong timing kuag kemarin, dah jadi 45mins.. stuck in de car.. which traffic not moving at all .. tu la asal cuti panjang ja .. mesti sessak kat area umah aku, ,berpusu pusu org mai nak bekelah.. ...
So habeh dah masa nak sessak tu, org dah mula balik ke umah masing masing ,, rehat untuk sehari lagi sebelum mula kerja senin ni.. anak anak pun get ready to school back ya.. siap kena ganti lagi sabtu hihi… besusah susah dulu ok la.. ni bersenang senang dulu.. rehat semiggu kena ganti la 3 kali sabtu ni…. Hihi..
Ok for all , Salam Satu Msia la.. raya cina pun Melayu sukaa…tul tak.. cuti oooowh cuti .. I lllloveee it much much melooow.. hihi…

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget