nuffnang ads

Thursday, February 24, 2011

boleh ke nak drive nie?

adakah kita terlalu tua ka untuk pandu kereta nie?

serius ni,, bunyi cam tak pecaya jer

Lihat bawah

  No joke !







[]

Presenting the New Mercedes Benz SCL600



[]
cantik nya… mak aaaiii!!!
    
  
  


 []
jadi..

apa yg special sangat tentang keta ni,,,


  
  
  
  


[]
hrmmm ni ok la belum cukup special





[]
ni pun ok la lagi.. boleh layan
 


Tapi




???? 
ni perbezaan yg sangat sangat berbeza..
.
.
.
.

.
.

.
.
.

.
.



  
  
  




[]


WHOA ! 
tak dak steering beb

tak dak pedal jugak, nak tekan minyak break tu suma….

  
  




 
[] 

drive ja ngan benda yg kat tengah tu,

Rasa rasa boleh ka kita bawak keta cam ni?



 
hrmm, munkin anak anak kita, boleh

Atau pun cucu cucu kita yg boleh..

ha, ni pengaruh dari video game dah masuk dalam life betoi…


tapi yg lebih merisaukan ialah…


Ha budak budak umur 4 thn pun boleh curik kereta ni.. hihi..
Dan pandu keta ni better than us!!

Ouchhh!!! Hihi..



1 comment:

qaqa said...

hahaha bahaya3x kalo cmtuh,, budak3x xnak g tadika laa,, sume nak p amik lesen wawawa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget