nuffnang ads

Tuesday, February 1, 2011

Rahsia Kurus…ciciwi…

Hihi.. apa pown kena mula ngan senyum duulu na..
Terperasan lak aku ni hihi.. hrmm hari ni ada org yg ketiga jumpa aku tanya soalan yang sama..
‘eh, nampak slim la ni, leh tak gtau ada apa apa rahsia ka’ hihi… hrmm sowwy la mana ada nak berahsia rahsia pulak kann…

Sejak dari beranak yg 1st tu, aku minum kopi Lasindah keluaran D’navechee, nak pecaya tak pecaya, dalam 2 bulan maternity leave tu, alhamdulillah memang turun berat badan tu, nak kata slim sangat tu tak la tp boleh la sarungkan uniform keja balik only within 1 month stat minum tuu .. hihi, sedap tu memang la sedap, tp 15sachet for 28 hengget,semput la jugak kalu daily tuu.. hihi..
Nak buat cam na , nak cantik kena sacrifice la sikit kan.. so dah beranak dua ni pun maintain ja minum Lasindah tu, ok la.. tp dalam bulan ni kehabisan stok la pulak, so apa lagi dengan selera makan yg menjadi jadi tu..aaaarrrr, boleh rasa la badan tu dok mengembang hihi…
I m not promoting this product nor condemning others.. but for myself, it really works...lepas ja rasa mengembang ni, aku dpt beli balik lasindah tu, whether u gonna to trust it or not, it really works hihi, again I repeat this words haha.. it really works for me.. turun dalam 2 hari jaa.. back to my normal shape..hihihi……bila nak cerita jgn la rasa aku terperasan lebih ahaks.. perasan sikit ja kot hihi.. tp memang pun bila org tanya rahsia aku slim lepas beranak 2 ni,.. memang pun jawapan aku – minum kopi Lasindah keluaran D’navechee…
One more thing that I want to share here is, once I have a cup of Lasindah ni.. isk isk isk tak tau la..jadi rajin tak mengantuk, fresh sampai ke malam hari keja umah pun dapat setle tak pending n yg penting tu tak letih termelentok pun …tak tau la org lain yg minum tu cam na, tp for me tip top superbbbb cargass jaaa.. hihi ..then pas tu,  rasa cam addicted dah ni, dalam packet nya ada la dia bg fungsi fungsi tu.. ni haa… and again would say this.. its true… that makes me fall in love with it.. dari nak minum Nescafe pg pg boleh la gantikan ngan kopi diet ni kan..
Mai la tgk.. as for me which is only a consumer of this product, my intention here is to share ya.. not promoting nor condemning others okayyy..just berkongsi..jerrr hihihi..
RAHSIA ANDA TAMPIL SELIM MELIM … NI Haaaa…
Mengempiskan perut
Melancarkan peredaran darah
Membekalkan tenaga
Meningkatkan metabolisma badan
Memelihara kecantikan kulit
Mengekalkan tubuh yang langsing
Memecah lemak
Mencegah sembelit
Mengawal paras gula dalam darah
Merendahkan kolestrol
Membuang angin dalam badan
Melegakan sengal sengal badan
Membantu menyerap nutrien yang diperlukan
Membantu meningkatkan tenaga seksual
Mengeratkan hubungan suami isteri



eh,,, AIDA Aris pun minum Lasindah ni tau.. hihi .. patut lerr slimmm hihii.. 

1 comment:

Cikgu Nurin said...

akak dulou minum gak ni...kulit jd cantik, licin...tapi bla asik terputus stok jer..brenti dah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget