nuffnang ads

Sunday, February 13, 2011

Kalo husband ada girlfren



Apa kita nak buat

A.      Suruh pilih satu antara dua
B.       Bagi masa untuk dia berfikir dan wat tak tau, cam biasa jerr.
C.       Suh dia kawin ja, buat elak maksiat hihi
D.      kalu dia tak leh highlight kat mana kurang kita, kita tackle, seduce balik all out punya, de best service ever for him, every single things.. i.e, masak sepesial ka, pakai cantik melaram balik, to look prettier than usual..sampai dia rasa, wife aku ni pun mengancam lagi jugaj,,, awww!!
E.       Jumpa girlfren dia, bincang, pujuk untuk dia tak pulangkan husband kita 100%
Time ni boleh bagi sepatah dua, biag dia rasa sikit… tp bkn dengan cara serang atau yg boleh mengaibkan suami..,Cuma luahan dari wanita kepada wanita hihi..

Selalunya, segarang garang suami kat isteri atau anak anak, tp cukup berhati hati, takut isteri tau dia ada affair kat luag umah. Tul tak, dan selalunya alasan yg sangat familiar bila hsband cari lain ni, husband akan bg alasan, my wife is bla bla bla bla, ada saja yg tak kena di pandangan sang suami bila terjumpa kekasih hati. Tul tak.?  Cukup berjaga jaga kalu kalu ada orang ternampak time dating tu.. tp… haaa ada jugak yg dikenali tu nampak, siap teman rapat wife tu .. amacam.. terperangkap dah kan??…tp balik umah, wat selamba ja..cam tak dak apa apa.. iskh… tak rasa bersalah ka wat cam tu?? Bila si wife tu tanya pulak..jawapan simple ja~ tak dak apa , kawan ja.. hihi.. lawak la jugak kdg2 org lelaki ni…tang nak buat tu tak ingat , tp kalu org tau takot la pulak hihii..
Eh.. nak tau jugak, alasan tu biag la tepat n kena k.. kalu sang isteri dah serve canteeek punya dari segala segi, hrmm nak cari lain tu ,,, cari penyakit la jawabnya tp jgn la nak burukkan isteri kt si gf tu lak ..
Rata ratanya , sang suami ni bkn nak kwin ngan gf tu, tp rasa cam sonok kot ada feeling cintan cintun , rindu rindu sikit kot hihi, ada gf kat luag, to hanging around, ha, time girfren nak makan apa dan dan p redah bawak p makan, tp tang isteri nak nak.. sat la abang penat la, budget lari la.. ada saja la reason funny funny nak bg hihihi…bukan tak sayang kat wife tu,,saaaayang .. tp just nak wat cam na, ter fall in love la pulak hihi... time tu kalu setengah orang tu dia punya baik la layan si wife ni, bodek  la mengayat la power power punya kasi hihi.. nak cover line la katakan.
Jangan la dok buat lecei ya , sang suami ooi, sbb takkan boleh dapat tipu isteri tu, instinct yg Tuhan bagi kat kaum hawa tu memang ada, mesti akan terbongkar jugak satu hari nnti.. lambat atau cepat.. hihi.. .
Tp abang abang suma, cuba renung renungkan.. sang isteri tu dah masak untuk abang mkn, dah bsh bj abang, dah iron bg kat abang nak p kerja. Siap kan suma, kopi bfast dah siap atas meja seblm nak ke opis tu.. senang ka nak dapat cam tu.. hihi..gf tu pun belum tentu dapat buat cam na isteri abang dok buat la ni tau, lagi satu cuba renung balik dulu time muda, time mula mula kawin dulu nek moto ja, ada anak satu dihimpit kat tengah tu..wife tu yg redah susah susah time naik moto, tp mai si gfren ni bila dah stabil sikit, senang senang ja nak dok dlam keta.. iskkk mau ka tak rasa hati…. Kita yg susah susah sama , time senang ada pulak nak menyondoi hihihi…time tu kalu isteri terdapat tau… mau tak hangin satu badan
Well this is just a small thought of mine, saja suka suka terpikir.. kalu la my hubby ada gf.. apa yg patut aku buat? Marriage life ni unpredictable, ku rasa panas hingga ke petang, sat ni mai guruh kilat amacam.. takot la hujan pulak di tghari.. hihih,, memang ada la gelombang alam kawin ni,, mcm mcm bentuk.. tp tu la.. kena harap Allah Taala sentiasa lindungi kita, sentiasa bg kekuatan untuk kita redah segala mcm badai tu hihi..

Kalu MR R aku nak cuba cuba cari lain.. haaa abang cari mai janda kaya mai sorang, kasi kikis dia punya harta kasi sama ana.. .3 bulan ana kasi tempoh hahahhaa..
(ahmad Albab )

Just joking joking  jerrr hihi…

Suka merapu di kala boring nieee...

3 comments:

adreen said...

testing...

Ein Auzai'y said...

mmm....info yang panas...

Drama Mama said...

ada girlfriend kat luaq? siappppppppp lah aku ganyang! hahahha! kidding!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget