nuffnang ads

Tuesday, January 18, 2011

Hangat Hangat Tahi Ayam

Takut gak terjadi cam ni.. hari ni tak berapa sihat.. mood pun cam tak ok.. anak anak pun tak sihat.. nak post pun cam tak berkehendak ja hihi.. ni baru 3 bulan ja on de screen ni

Well, I must say to be honest, takut gak jadi blog hangat hangat tahi ayam.. takut angin balog mai.. sepoi sepoi bg aku pening ni.. sat ni terjadi blog hangat hangat taik ayam lak hihi… kalu ikut diri aku dulu dulu la memang ada sifat al balog liat ni, buat keja sekerat jalan n hangat hangat taik ayam , better mengaku kelemahan diri sendiri hihi yg sedia maklum kan…~~time muda dulu belajar jahit baju pun half way, belajar buat curtain pun half way hihi.. ni dah blogging la pulak..
Haaa nak tgk jugak takat mana leh p.. hihi.. buat masa ni memang semangat ni masih membuak buak…nak buat smpai jadik, sampai rasa.. yes..puas hati..

‘kalu tidak penat bkn usaha namanya’ tapi bloging ni memenat kan ka?Cuma sometime balik umah letih la sikit bila perlu melayan kerenah anak anak, kena tuggu depa tidug baru la leh mengayat..Memang pun kalu cam aku yg jenih al balog liat ni, nak usaha yg keluag peluh tu, yg kena korbankan masa nak cari RM extra tu…haa belum la pernah cuba lagi ~~no no no .. dak la kot tapi semangat aku dlm blogging ni is still here.. still fresh.. walaupun blog aku ni cokia ja pun,masih dok tercari cari rentak n mcm mcm menda yg nak kena belajag. As for beginning my knowledge in  blogging is totally zero –kosong, la ni perhaps got some improvement la sikit from my reading sikit sikit tp nak buat linkwithin pun dok ter hang lagi .. lembab betoi nak paham la ~~ huish bkn ok sgt knowledge ni tp rasa cam better la dari mula mula dulu hihi.. srrrrrr .. ada member aku komen gitau blog aku cam blog makcik makcik…
Jhehehe  Jgn la gelak gelak kwn kwn .. I m on my way laa ni.. :-)  Its not easy of coz but now rasa cam if aku ada semangat cam ni dulu, aku munkin dah bejaya or having a better living kot… semangat mudah puas hati tu hrmm rasa nak cuba improve sikit, nak bg semangat mencari sampai puas hati ..boley??? haa kena usaha sikit la, nak kena paham selok belok suma ni..payah aku nak paham sebenag nya hihi tu la takot juga jadi hot hot chicken shit lak 

Haaa.

Lets see my cici’s journey,,,,where it goes to
… tenkiu.. frenz…:-)

1 comment:

Hidayati said...

Salam perkenalan. layan n3 & follow. Follow semula ye.

http://hidayatimohamed.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget