nuffnang ads

Wednesday, November 3, 2010

Annual dinner datang lagi.. .yei!!

Yei  yei ,, dok mai dah dok mai dah.. mai time time ni, nak mai ujung ujung tahun ni, company dah stat la dok plan nak buat annual dinner.. hihi. Aku cukup sonok  bab bab ni..time dinner la nak melaram ala ala bintang … superb bintang hihi,, mekap dressing cantik cantik.. kira kelainan la malam tu.. kan hihi.. ish.. tapi tu duuuluuuu.
La ni agak dah berumug ni, nak berdressing pun tak la sempoi sgt dah.. segan la pulak.. dulu ingat lagi tahun 2000, aku ngan member member ofis p tempah baju mahai mahai, kami sendiri pilih nak pakai tema bolywood masa tu.. time tu kan tgh famous la Hindustan shahrukh khan tu.. apa lagi teringin la nak jadi kajol la aisywarya la .. karisma.. la hihi.. kira vogue la gak bj bj tu kan…p hotel ber star star tuuhhh .. besh nya time tu.. umug pun baru 22.. ala ala segak la kan ahhh.. perasan gila gila..muda lagi …  hihi...
Ni annual dinner mai lagi.. aku pun tak dressing ikut tema dah.. simple ja la ni.. dok target tang lucky draw ja..n door gift tu.. apa lagi tp aku kira betuah gak, ada dapat gak lucky draw ni.. seingat aku besa dapat  second prize thn 2003.. hihi.. perasan la gak masa nama depa panggei tu.. hihi well.. I kan ciciwi..
Ciciwi la dapat satu satu benda..  2 3 hari dok cerita tuuu ja.. hihi.. for this year I feel cam ok ok ja..tak rasa nak melaram buang buag duit nak beli bj , nak set rambut suma.. al maklumlah.. umug pun graft dok menurun dah.. have to admit la... I m getting older now….. huhuhu….
Ada sapa sapa nak bagi cadangan.. tema apa yang paling unik for annual dinner…
This year my company tema satu Malaysia.. baju paling cantik..leh menang rm5000 tuu.. amacam.. nak pakai cam na.. ya…
Tak pa lah ku redah jua.. diner kat hotel .. sapa tak mau p.. makan n makan…tak yah la nak bercontest contest tu suma..hihi.. just having fun I hope…,. :-)




CICIWI MENULIS…  ^ ^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget