nuffnang ads

Monday, November 29, 2010

seloka kanak kanak dulu dulu

Pen merah pen biru,
U marah I love u


I have a pen
My pen is blue
I have a fren
My fren is you.

Pecah kaca
Pecah gelas
Sudah baca
Harap balas

(tu ayat nak mengorat la, hntag surat ja dulu dulu kan??)

Bila nak tulis kat diari masa nak ujung ujung semester sekolah tu, member member t tulis apa?



Ilmu itu pelita hidup

Masa itu emas



Belajar la bersungguh sungguh



Cinta bunga pada bunga , bunga akan layu
Cinta pada manusia, manusia akan mati
Cintai lah pada Allah, kerana ianya cinta yang abadi…
(yg ni dalam diari sekolah ku thn 1990 , nukilan Cikgu Sabariah….cikgu kelas 6 biru hihi)



Tu dolu dolu punya pesen, la ni mana ada tulis diari dah hihi, keep in touch in fb ja tuhh..
Leh download aktiviti harian n gambag updated n pas tu post kat wall la ,comment kat member member la..
Hihi.. mana ada dah zaman hantag surat.. pecah kaca pecah gelas tu suma kan?Hrmmm tu suma zaman aku dulu time 1990 ke bawah pnya :-).






CICIWI MENULIS ^_^



1 comment:

Drama Mama said...

hahaha...ingat lagi ni semua...seronok kan tulis dalam diari...tulis dalam buku autograph...yehaaaa!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget