nuffnang ads

Saturday, December 25, 2010

Its Appraisal time...

 

Mai ujung tahun ni da stat la company wat appraisal untuk staf staf kan
Bedebaq bedebug la jugak hihi..
As usual , aku tak mo put high expectation sgt la.. tp kalu boley kasi la ok ok pny report boss hihi, bkn apa nak hambat performance bonus tu..Ala.. last year pnya performance out .. dapat rating aceptable ja hihi.. ntah la pasai pa.. sepanjang keja kat sini, 13thn ni…suma pun rating good ja,.tp thn lepas dapat acceptable’ la.. aiy yooo, nak boh good pun bos tgk keja aku ni ciput ja hihi.. tak sesssuuaiii la kan

May be coz mc kot hihi.. MC aku betoi betoi sakit kalu pun  dlm dua hari ja..Yg len len .. hrmm paham paham sendiri la hihi..so nak demand nak komplen pun tak leh la kan..(6 days mc per year = 1 day of  every 2months..byk ka?)hihi  
what is my rating this year ? outstanding-good-acceptable-weak.. haha.. dolu dolu penah dapat outstanding tuuu..sekitar thn 1999  .. tp tu la last year dapat acceptable –something wrong somewhere kot .(I told u-always look at your attitude hihi.. so ciciwi.. understood la arr).
Bossss kasi la lebey sikit ini tahun.. mc baru 5 hari ja hihi.. better than last year tuu . hahahahah.. gelak besag .. kurang 1 hari compare to last year… ish isk tak committed lansung! Hihi

Tu rating dari bos kat office.. kalu rating aku dari bos kat umah agak agak apa??

A Outstanding

Hrmmm no no no… I don’t tink so,tak rajin mengemaih- unmanageable

B. Good

Could be could jugak, tp mnyk menda kena pebetui ooo, kdg kdg simpan kain bj kat dalam almari susah ja hubby nak cari i.e stoking ka tuala ka, sat letak sini sat tukag tempat without his knowledge hihi..

c. Acceptable

boleh la kira acceptable.. kot, sbb masak ok, kemaih rumah ada sedikit jarrang jarrang hihi…basuh baju ada.. tp kadang kadang basuh ri ni. sidai esok , sidai esok .. lipat ntah bila hahahahaha

D. Weak

Laling, if u bagi rating weak kira….haaaa…. wa tak ley komen lo.., sendiri mau tau la kan hihihi..tarak performance bonus!!! Hihihi,..
Tarapapa..rating apa apun, ku redah jua…hihi

 

Ciciwi menulis..

 

 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget