nuffnang ads

Thursday, December 23, 2010

wrestler dulu dulu


Napa org dulu suka tgk wrestling, aku tak paham betoi..apa yg best depa dok tgk pun tak tau, pukui p pukui mai…beh tu kira 1 2 3 menang p dah, kdg2 tu siap main tipu lagi, angkat geng mai pukui si lawan..refree bengap t kasi menang jugak hihi..

Aku masa kecik kecik layan gak menda restling ni, hihi.. dasat dak??
Ni kiranya wrestler zaman aku kecik kecik dulu la …

Hulk Hogan
jake the snake
rick rude
Macho man
undertaker
The rock....



and


.
.
.
.

.
.

.
.
.

.
.

.










ni mana mai... lak??
sampai la ni aku tak leh paham, bila time wrestling ni ja, mau penuh kedai kopi kat kampung aku, melangut dok tgk tv besag wayang tu hihi.. dah kue 11mlm .. pakcik pakcik.. balik tidog gi best hihihi


2 comments:

Drama Mama said...

hahahaha...yang last tu paling comei! kehkehkeh

http://twinkywinkystars.blogspot.com

edy said...

amboi...yg last tu comei sungguh aih....klo dia yg lwan aku tiap2 mggu nk tgk sbb cute sngt....xpuas tgk dia...hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik klik

There was an error in this gadget